FOOOZ - DE TOKEN FOOOZ-PRIJS ZAL ELK MINUTEN VERHOGEN





ik kom deze keer terug met mij, ik zal het grote project bespreken waar het enige project is dat op lange termijn investeringen durft aan te bieden.





Wat is foooz? Foooz is de eerste slimme ERC20, tokenizing slimme contracten op een vertrouwd gecentraliseerd Ethereum-netwerk, wat betekent dat een stabiele digitale valuta moet worden gebouwd die wordt gegarandeerd door een robuuste ontwikkelingsgarantiemiddel dat is beveiligd met een beurs.

DE TOKEN FOOOZ-PRIJS ZAL ELK MINUTEN VERHOGEN



FOOOZ TOKEN BUSINESS CORE




De eerste munten die uitbarsten, worden opnieuw in de mijnen geïnvesteerd om de hashingkracht van de muntuitbarsting te vergroten, waardoor FOOOZ TOKEN de doelfinanciering van de menigte zo snel mogelijk kan bereiken. En wanneer de vergrendelde zekerheid bepaalde vooraf ingestelde parameters bereikt die verband houden met de marktkapitalisatie van TOKEN FOOOZ en de waarde van geblokkeerd onderpand, zal een beperkt aantal van 25% van de munten die niet op ICO worden verkocht volgens de marktindex te koop worden aangeboden. De verkoopprijs wordt bt verdeeld. bonussen aan beleggers, meer kapitaal geïnvesteerd in mijnbouwfaciliteiten en meer garanties.




FOOOZ TOKEN breekt volatiliteit en stijgingen en dalingen van de prijzen van munten door een innoverende en directe aanpak door onbeperkte muntenafgiften in openbare gesloten portefeuilles door de investering van alle fondsen verzameld door ICO in het runnen van 5 mijnbouwmijnen om een eindeloze stroom of uitbarstende munten te creëren die is opgeslagen in de FOOOZ TOKEN-vergrendelde portefeuille. Diversificatie van onderpandmunten tussen de top 10 munten maakt het mogelijk om de prijs van FOOOZ TOKEN te verhogen, ongeacht welke munt omhoog gaat en welke munt naar beneden gaat.




daarnaast zijn er verschillende voordelen



LANGE TERMIJN LANGLOPENDE WINST OP LANGE TERMIJN




Om de meerderheid van de beleggers te helpen de valuta van FOOOZ te behouden, ontvangen beleggers 25% van de munten die regelmatig als bonussen zijn uitgebraakt om beleggers aan te moedigen geen FOOOZ-munten te verkopen om een grote vraag in de markt te creëren.



Ons doel


Stabiliteit en winstgevendheid




Het hoofddoel van FOOOZ TOKEN is om verschillende voordelen te bieden, van cryptocurrency tot investeerders.

Onze klanten - zowel bedrijven als particulieren - kunnen op lange en korte termijn profiteren van investeringen in FOOOZ TOKEN. Ondersteund door FOOOZ biedt TOKEN-garantie een zeer zeldzame mogelijkheid voor de hoofdstad om sneller te groeien en hogere opbrengsten te krijgen.


We hebben u kansen gegeven voor


Investeer in een gegarandeerde munt gegarandeerd door de top 10 munten
en profiteer grote voordelen op lange termijn van cryptocurrency.

Cryptocurrency is de toekomst van betalingen, de adaptatiecultuur is booming en FOOOZ TOKEN maakt het mogelijk elke dag te investeren en te genieten van de voordelen van alle digitale valuta.


Trillion USD behalve de markt

cap Cryptocurrency uiterlijk in 2020.


Miljarden potentiële gebruikers
wereldwijde cryptocurrency



Bitcoin-prijzen worden voorspeld
tot 1 miljoen dollar / munten



Investeer in FOOOZ TOKEN
investeer in de top 10 munten.



* 1 De prijs van FOOOZ TOKEN in ICO is
25 Cent


* Het totale aantal FOOOZ TOKENS is
613 333 328




Stratenplan


Het geheim van vooruitgang is al begonnen. Het geheim van aan de slag te gaan, is door uw complexe complexe taken om te zetten in beheersbare kleine taken, en te beginnen bij de eerste.



* December december ~ Projectideeën
* 2018 januari ~ Business Study, Actieplan, Business voorbereiden, Ideeën werkelijkheid zijn
* 2018 februari ~ Elk aspect wordt beoordeeld
* 2018 maart ~ Pre-sale
* 2018 april ~ ICO
* Mei 2018 ~ ICO End
* 2018 juni ~ FOOOZ COIN Gedistribueerd aan beleggers
* 2018 juli ~ Toewijzing van mijnapparatuur
* 2019 februari ~ Beleggers ontvangen hun eerste bonusmunten
* 2019 april ~ Waarde van de accountantsgarantie
* Mei 2020 ~ Vooraf ingesteld na verkoopaanbieding (PASO)
* September 2028 ~ Infinity-waarde



FOOOZ az is opgenomen in het nieuws

FOOOZ is het gesprek van de stad, de slimme aanpak implementeert het concept van fiatgeld om stabiele munten te creëren;
is een duidelijke stap voorwaarts voor het stabiliseren van cryptocurrency als een veilige en veilige betaalmethode.








TOKENVERKOOP


* Start: 31 maart. , 2018, zaterdag, 00:00 AM (GMT)
* Soft cap: $ 1 mHard-cap: $ 100 m
* Token Sympol: FOOOZ
* Wisselkoers: 1 FOOOZ = 0,25 cent
* Totaal nr. token: 613.333.328






conclusie


FOOOZ zal investeren in de top 10 cryptocurrency-mijnen en is van plan 100% van het verhoogde kapitaal te gebruiken om de beste mijnapparatuur van 's werelds beste leverancier te gebruiken. We zijn niet gelieerd aan of partner van een van hen en zijn niet betrokken bij deze ICO. En zij zijn de eigenaren van hun handelsmerken en logo's die we laten zien om de kwaliteit te tonen van apparatuur die wordt gebruikt in mijnactiviteiten. Nadat het ICO is afgelopen, zal het FOOOZ-team beginnen onderhandelen met leveranciers op basis van het succes van ICO om genoeg geld te verzamelen om grote orders te maken om het beste commerciële niveau op de markt te krijgen.


want niemand wil graag elke dag een goede kans om geld te verdienen verliezen, Token FOOOZ is ontworpen om elke dag een constante prijsstijging te vertonen, laten we ons onmiddellijk aansluiten, zodat je geen spijt hebt in de toekomst ..



MEER INFORMATIE BEZOEK LINKS HIERONDER:




auteur: baby vita
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1864601




Komentar